Ajankohtaista

14.1.2021

Pirkanmaan osaamiskeskus on valinnut 1.1.2021 alkaen KoskiHoiva Oy:n palvelutuottajaksi Pirkanmaalle henkilökohtaisen avun tuottajaksi.

“Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä hoidon laadun kehittämisessä ja olemme erittäin iloisia, että Pirkanmaan osaamiskeskus valitsi meidät henkilökohtaisen avun tuottajaksi”, kommentoi toimitusjohtaja Maija Halme ja jatkaa: ”Rekrytoimme koko ajan lisää osaavaa työvoimaa vastataksemme kasvavaan kysyntään.

Tavoitteemme on tehdä asiakkaittemme kotona oleminen mahdollisimman hyväksi, vaikka toimintakyky heikkenisikin syystä tai toisesta. KoskiHoiva Oy tuottaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja kotiin, jotta asiakkaamme elää omassa tutussa kotiympäristössään ilman kompromisseja laadusta. KoskiHoiva Oy on 100 % kotimainen hoivapalvelualan yritys, ja meidän palveluvalikoimaamme kuuluu henkilökohtaisen avun lisäksi ammatillista apua, kuntouttavia palveluita, kuten fysioterapiaa, hierontaa, jalkahoitoa sekä siivouspalvelua.

Keskustelemme mielellämme kanssanne teidän mahdollisia tarpeistanne. Tilaa maksuton tutustumiskäynti, mihin voit pyytää mukaan myös läheisiäsi keskustelemaan yhdessä kanssamme.

Voit tiedustella meiltä lisää palveluistamme tai avustajatilanteesta
Tuija Viitala, laatu- ja palvelujohtaja, puh. 050 330 7115

Pirkanmaan kunnat, jossa tuotamme tämän kilpailutuksen mukaan henkilökohtaista apua:

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

 

 

23.11.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme osaavia HOIVA-AVUSTAJIA koko Pirkanmaalle!

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-23 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin. Työssäsi olet asiakkaiden apuna arjessa kunnioittaen heidän henkilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
– asiakkaiden avustaminen ruokailussa
– peseytymisessä ja pukeutumisessa avustaminen
– liikkumisessa
– siivoamisessa
– vaatteiden pesemisessä ja
– asioinneissa

Odotamme sinulta,
– Hoiva-avustajan tutkintoa tai
– Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa
– Kodinhoitajan tutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa tutkintoa
– Kykyä työskennellä yksin
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.
– B-ajokorttia
– Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja antaa Merja Turunen, arkisin klo 10 – 14 puh. 050 330 0044

Täytä hakemuslomake ja tule meidän ammattitaitoiseen porukkaan mukaan.

Rekrytointi

20.10.

Etsimme nyt lähihoitajaa / terveydenhuollon sihteeriä asiakaspalveluun ja monipuolisiin toimistotehtäviin tehtäviin sekä käytännön asiakas työhön. Työaika on n. 50 / 50 %  toimistotyön ja asiakastyön välillä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot – ohjaat asiakkaita palveluissa – luot rauhallisen ilmapiirin ja kuuntelet asiakasta. Työkuva on monipuolinen ja sisältää asiakaspalveluntyön lisäksi muun muassa työvuorosuunnittelua ja muita toimistotöitä.  Tarvittaessa valmis myös käytännön asiakastyöhön.

Vahvuuksiisi kuuluvat myös asiakaspalveluhenkisyys ja itseohjautuva työote. Olet tiimihenkinen ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Kokemusta tärkeämpänä pidetään asennetta ja oppimisen halua.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn, omat asiakkaat sekä kivat ja kannustavat kollegat. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työaikoihin ja -määriin voit itse vaikuttaa. Toimistomme on auki arkisin klo 7.30 – 16.30 välisen aikana, mutta sinulla on valmius päivystysvuoroihin.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi
rekrytointi@koskihoiva.fi mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin klo 10 – 14 välillä  puh 050 330 0044 palvelupäällikkö Merja Turunen. Lisätietoja löydät meistä myös www.koskihoiva.fi

 

1.9.

Eilen on julkaistu Suomen virallinen koronasovellus, josta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Sen avulla pyritään ehkäisemään koronavirustaudin leviämistä. https://koronavilkku.fi/

👩‍✈️ Sovelluksessa käyttäjän yksityisyys on vahvasti suojattu.
☁️ Koronavilkku seuraa lähelläsi olevia puhelimia, joihin on asennettu sama sovellus. Sovelluksen käyttäjille, joiden kanssa sairastunut on ollut lähikontaktissa, tulee puhelimeen ilmoitus mahdollisesta altistumisesta ja ohjeet ottaa yhteys terveydenhuoltoon. Tiedot kerätään bluetooth-yhteyden avulla.⁣
🚦 Koronavilkun tarkoituksena on tehostaa tartuntaketjujen katkaisemista ja estää taudin leviämistä, kun lisätään tietoa mahdollisista altistumisista.

📲 Jatkossa sovellus löytyy jokaisen koskihoivalaisen puhelimesta.

16.6

Asiakaspalvelumme aukioloajat juhannuksena:

Torstaina 18.6  klo 8-15
Perjantaina 19.6. suljettu
Viikonloppuna 20.6-21.6 suljettu
Maanantaina 22.6. klo 8-16.30

16.4

Siistijä

Kotipalvelumme auttaa ylläpitämään ja tukemaan päivittäistä toimintakykyä ja näin mahdollistamaan itsenäisen kotona asumisen pidempään.

Etsimme kotipalveluumme siistijää ja tehtävänäsi on huolehtia kodinhoitajana hänen kotinsa siisteydestä luotettavasti ja vastuullisesti. Työtehtäviisi voi kuulua myös erikoissiivouksia ja palvelutalosiivouksia.

Eduksesi on
– Laitoshuollon perustutkinto
– Siivousalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys
– Olet tiimipelaaja
– Ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön
– Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa
– Hyvä motivaatio ja valoisa asenne ovat tärkeintä.

Tarjoamme Sinulle
– merkityksellien ja vastuullisen työn
– tessin mukaisen palkan
– työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 17 välille

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:
Puh. 050 330 0099
rekrytointi@koskihoiva.fi

12.4

Hoiva-avustaja

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-22 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin.  Työssäsi olet asiakkaiden apuna arjessa kunnioittaen heidän yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Odotamme sinulta,

Hoiva-avustajan tutkintoa
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa
Kodinhoitajan tutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa tutkintoa
Kykyä työskennellä yksin
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.
B-ajokorttia
Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

asiakkaiden avustaminen ruokailussa
peseytymisessä
pukeutumisessa
liikkumisessa
siivoamisessa
vaatteiden pesemisessä ja
asioinneissa.

Katsomme eduksi,

Hygieniapassi ja ensiapukorttia
Aikaisempaa kokemusta kotipalveluiden parista
Perus ruoanlaittotaitoa
Hallitset kotien siivouksen sekä tekstiilihuollo
Positiivinen asenne
Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin
Mahdollisuus käyttää omaa autoa

Toivomme, että koet kotipalveluiden itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi. Olet palvelualtis ja vastuuntuntoinen ammattilainen, joka viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. eikä hätkähdä pienestä.Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa.  Työnantajana olemme joustava ja kannustava – tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan yksilöllisen työsuhteen.

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

12.4

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija vai oletko jo mahdollisesti työurasi päättänyt lähihoitaja ja haluat lisäansioita?

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia hoivapalvelujen ammattilaisia tai ammattilaiseksi tulevia vakituiseen työsuhteeseen tai keikkatyöhön.

Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisen auttaminen ja työ on asiakkaan luona tapahtuvaa. Työssä edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön sekä kuntouttavaan työotteeseen.

Sinulla tulee olla
– Tehtävään soveltuva lähihoitajan ammattitutkinto ja voimassa oleva lop-koulutus
– Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä
– Suotavaa olisi tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja

Tarjoamme Sinulle vakituisen asiakaskunnan sekä kivat ja kannustavat kollegat.

Työ edellyttää liikkumista Tampereen lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon edellytyksiä. Työtuntimäärä voidaan sopia sinulle joustavaksi työajaksi. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tai haluat lisätietoja? Kysy lisää tai laita hakemus rekrytointi@koskihoiva.fi

#parashoiva #lähihoitaja #koskihoiva #kotipalvelu #töihinmeille

9.4

Virvon varvon tuoreeksi terveeksi. Muistetaan pitää hyvää huolta lähimmäisestä ja turvaväli liikuttaessa ulkona.

Hyvää pääsiäistä 🐣

Toimistomme on auki seuraavan kerran tiistaina 14.4 klo 7.30 alkaen. Hoitohenkilöstö on töissä normaalisti ❤️

17.3

Toimintamme jatkuvuuden kannalta oleellisia asioita on:

Varhaiskasvatuksen yksiköt jatkavat toimintaansa. Jos vanhemmat voivat järjestää lastensa hoidon toisaalla, heidän toivotaan tekevän näin. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tällä pyritään pitämään terveys- ja sosiaalipalveluhenkilöstön työssäkäynti asiakkaiden / potilaiden hoitoa varten.

Yli 70-vuotiaat kansalaiset velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Hoitokäynnit järjestetään, mikä esim. asiakas ei itse halua perua käyntejä.

Hallituksen suositus koskee, kun on kyse normaalista sosiaalista kanssakäymisestä kyse, ei asiakkaan hoidosta riippuvista käynneistä. Näillä käynneillä, joissa teemme hoidollisia toimenpiteitä ja menemme lähelle asiakasta, käytämme tarvittaessa lisäsuojausta (nenä-suumaskit, lähikontaktissa suojatakki).

Asiakaskäynnit hoidetaan mahdollisimman normaalisti huomoiden THL:n ja eri kaupungien ohjeistukset.

Lisää hallituksen linjaamista toimenpiteistä voit lukea täältä.

 

12.3

KoskiHoiva Oy ja meidän järjestämät yleisötapahtumat pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan Korona -virusepidemian vuoksi.

Seuraamme erittäin tarkasti THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia / ohjeistuksia asiasta sekä teemme toimenpiteitä niiden ohjeistuksien mukaan.

Tällä hetkellä pystymme toteuttamaan kaikki asiakaskäynnit normaalisti, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikki asiakkaisiin.

Henkilökuntamme on saanut tarkat hygieniaohjeistukset:
1. Pidä kynnet lyhyinä ja kynsinauhat ehjinä
2. Korut; sormukset ja käsikorut, kellot pois työaikana
3. Pese kädet huolellisesti lämpöisellä vedellä ja saippualla jokaiselle asiakkaalle mennessä ja lähtiessä ja kuivataan paperiin (toimistolta saa käsipaperia) asiakkaiden pyyheliinooja EI saa käyttää!
4. Käytä käsidesiä pesun jälkeen ja aina tarvittaessa.
Suojakäsineiden käyttö
– Suojakäsineet laitetaan puhtaisiin/kuiviin ja desinfioituihin käsiin!
– Ei vähennä käsihuuhteen käyttöä!
– Käsineet ovat potilas- ja työvaihekohtaiset.

 

1.2.

Kuukausi vaihtuu ja meillä on jännittäviä uutisia.
Helmikuun 18. päivä meillä alkaa Pauliinan vetämä ikäneuvola, jonka tavoitteena on hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.
Ikäneuvola on matalan kynnyksen paikka, jossa on tarjolla neuvontaa itsenäisesti kotona asuville yli 65-vuotialle.
Neuvolassa saat tietoa esim. erilaisista tuista kuten leskeneläkkeestä tai täällä voidaan suorittaa erilaisia mittauksia, lääkehuoltoa ja haavanhoitoa.

Soita ja varaa aika tai tule poikkeamaan paikan päällä ja katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Ajanvaraus / lisätietoja ma, ti ja to klo 8-9 numerosta 050 345 1209
Neuvola on auki tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 täällä Federleynkatu 9ssä ajavarauksella.

Ajan voit varata vaikka heti!