Ajankohtaista

22.6.2021

KoskiHoiva Oy aloittaa syksyllä TE-palvelujen sekä Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksen kanssa rekrytoivan koulutuksen yhteistyössä. Haku koulutuksee on auki  – päättyen 17.9.2021. Koulutus alkaa tutustumisjaksolla 15.10.2021. Noin kahden vuoden aikana suoritetaan lähihoitajan (sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja) opinnot. Tavoitteena on työllistyminen KoskiHoivalle joko kotipalveluun tai tehostetun palveluasumisen yksikköön.

Koulutuksessa opiskelijoille tehdään henkilökohtainen suunnitelma (HOKS) ja työssäoppimisjaksot toteutuvat KoskiHoivan kotipalvelussa ja keväällä 2022 alkaen meidän uudessa tehostetun palveluasumisen äly-yksikössä. Opiskelija saa kattavan näkemyksen koko hoivakenttään, niin kotipalvelun kuin tehostetun palveluasumisen yksikössä.  Opinnot ovat työelämäpainotteisia ja yhteistyö oppilaitoksen ja työssäoppimispaikan välillä on tiivistä myös varsinaisten työssäoppimisjaksojen välissä.

Haluatko tehdä siis merkityksellistä työtä? Olla osana mahtavaa tiimiä, joka tekee työtä ihmisten parissa? Työssä tarvitset hyvää fyysistä ja psyykkistä kuntoa, kiinnostusta tehdä työtä ihmisten parissa. Kotipalvelussa teemme työtä pääsääntöisesti maanantaista sunnuntaihin klo 06 – 23 välillä ja tehostetun palveluasumisyksikössä kolmivuorotyötä.

Koulutuksen hakeudutaan https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/700854?searchPhrase=koskihoiva&&&announced=0&sort=1 tai TAKK sivujen kautta.

 

11.6.2021

Iki-ihanaa hirttä ja älyteknologiaa – Nokialle nouseva palvelukoti tähtää ikäihmisten parempaan arkeen

Taka-Lauttalaan nousee ensi vuonna älykäs hirsihoivakoti, jota seuraa tulevina vuosina kolme samanlaista. Kohteet rakentaa aistiystävällisistä palvelukodeista tunnettu Hoivarakentajat hirsitalovalmistaja Honkarakenteen kanssa hoivapalvelua tarjoavalle KoskiHoivalle.

KoskiHoiva laajentaa kotihoidosta palveluasumiseen

KoskiHoiva Oy on noin 100 työntekijän kotihoitoyritys, joka laajenee nyt palveluasumiseen. KoskiHoiva on sopinut Hoivarakentajien kanssa neljän hirsirunkoisen, älykkäällä taloteknologialla varustetun palvelukodin rakentamisesta Pirkanmaalle. Ensimmäinen valmistuu Nokian Taka-Lauttalaan keväällä 2022. Seuraavien aikataulu riippuu tonttien saatavuudesta Tampereella ja Pirkkalassa.

“Meillä ei ole aiemmin ollut palveluasuntoja. Olemme palvelleet kotiin noin tuhat asiakasta ja saaneet paljon palautetta, että olisi hienoa, jos voisimme jatkaa asiakaspolkua omissa palvelukodeissa”, KoskiHoivan toimitusjohtaja Maija Halme kertoo. “Minulta on kysytty, miksi tehdä uusi, eikö valmiitakin yksiköitä olisi. Me haluamme nimenomaan hirrestä ja älyteknologiaa. Myös vihreät arvot ovat meille erittäin tärkeitä. Näissä tiloissa saamme oman konseptimme näköisen palvelupolun myös hoiva-asumisen puolelle.”

Ikäihmisten arki helpottuu toimivissa, aistiystävällisissä tiloissa

 

Palvelukotien runkorakenteena on Honkarakenteen kotimainen hirsi. “Hirren terveellisyys ja aistiystävällisyys merkitsevät todella paljon meille, asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Hirsi on kodinomainen ja merkittävä tunnelman luoja”, Halme kuvaa. “Meillä on Hoivarakentajien kanssa erittäin hyvä yhteisymmärrys tämän alan toiveista ja tarpeista. Tässä yhdistyy luonnonmukainen, perinteinen hirsi moderneihin älyratkaisuihin, joilla pyrimme helpottamaan asukkaiden turvallista elämää. Tavoitteena on ikäihmisten onnellisuus, hyvä elämänlaatu ja merkityksellisyys.”

Toimivat tilat tukevat asukkaiden omatoimisuutta. Hirsirakennuksen raikkaassa sisäilmassa päivän toimet sujuvat virkeästi ja yöt nukutaan hyvin. Viihtyisä ja toimiva arki on Hoivarakentajien tilasuunnittelun tärkeä lähtökohta. “Iloitsemme yhteistyöstä, jossa pääsemme rakentamaan aistiystävällisiä hoivakoteja ja varustamaan ne asukkaiden viihtyvyyttä lisäävällä älykkäällä talotekniikalla”, Hoivarakentajat Oy:n toimitusjohtaja Tarmo Kemppainen toteaa.

Kotimainen ja ekologinen hirsirakentaminen on arvovalinta

KoskiHoivalle tärkeää on hirren ympäristöystävällisyys. “Hirsi sitoo hiilidioksidia, joten se on ympäristöystävällinen rakennusmateriaali. Kun lämmitysmuotona on vielä maalämpö, tämä on vihreiden arvojen mukainen valinta”, Halme iloitsee. Hirsi onkin yhä useamman rakennuttajan valinta. “Terveellisen ja ilmastoystävällisen puurakentamisen kysyntä on vahvassa kasvussa. Valitsemalla hirren KoskiHoiva paitsi erottuu kilpailijoista, myös toimii vastuullisesti sekä ympäristöä että asukkaita ja työntekijöitään kohtaan”, Honkarakenne Oyj:n projektimyyntipäällikkö Markus Saarelainen toteaa.

Hoivarakentajat ja Honkarakenne tunnetaan kestävistä, luotettavista ja pitkäikäisistä hirsirakennuksista. ”Painumaton hirsi on ylivertainen rakennusmateriaali. Kehikon tiiviys, helppo ja nopea asennus sekä huoltovapaus ovat merkittäviä etuja hoivakotirakentamisessa”, Kemppainen sanoo. Halme iloitseekin kotimaisten toimijoiden yhteistyöstä. “Me olemme täysin kotimainen yritys. Hoivarakentajat ja Honkarakenne ovat kotimaisia. Saamme yhdistää oman kokemuksemme hoivapalveluista Hoivarakentajien kokemukseen aistiystävällisestä hoivarakentamisesta ja Honkarakenteen kokemukseen lamellihirsistä. Tavoite on tarjota asiakkaillemme mahdollisimman laadukasta.”

Hyvät työtilat helpottavat henkilökunnan rekrytointia

Terveissä, aistiystävällisissä hirsitiloissa ei tarvitse kantaa huolta sisäilmaongelmista. Moderni palvelukoti on vahva kilpailuvaltti myös työntekijöiden suuntaan. Innostus älykkäistä hirsitiloista on tarttunut Koskihoivan työntekijöihin, ja nimikilpailu ensimmäisestä yksiköstä on käynnissä. “Henkilökuntamme on innokkaasti mukana kehittämässä tätä. Työnkierron avulla henkilökunta voi työskennellä sekä kotipalvelussa että näissä yksiköissä”, Halme kertoo.

Uudet hirsitilat ovat arvostuksen osoitus hoivatyölle ja sen tekijöille. “Hoiva-alalla on henkilöstön saatavuudessa aina ongelmia. Olemme löytäneet hyviä työntekijöitä KoskiHoivaan ja he ovat meillä viihtyneet. Uskon, että uuden palvelutalokonseptin myötä onnistumme rekrytoinnissa jatkossakin. Toivoisin, että alalla osattaisiin arvostaa enemmän henkilökuntaa siinä, kuinka arvokasta työtä he tekevät. Me haluamme olla työpaikka, jossa henkilökunta viihtyy ja kokee tulleensa kuulluksi”, Halme painottaa ja lisää, että KoskiHoiva haluaa toiminnallaan olla kohentamassa koko hoiva-alaa.

Lisätiedot:

Hoivarakentajat, yhteystiedot

Mikko Vainioranta, liiketoimintajohtaja, Hoivarakentajat Oy, p. 040 701 5325, mikko.vainioranta@hoivarakentajat.fi

KoskiHoiva, yhteystiedot

Maija Halme, toimitusjohtaja, KoskiHoiva Oy, p. 044 011 2252, maija.halme@koskihoiva.fi

Markus Saarelainen, projektimyyntipäällikkö, Honkarakenne Oyj, p. 040 596 6007, markus.saarelainen@honka.com

Hoivarakentajat Oy on hiilineutraaleihin ja aistiystävällisiin päiväkoteihin, kouluihin ja palveluasuntoihin erikoistunut rakennusliike. Rakennamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vastuullisesti ja kestävästi, ihmisten ja ympäristön hyvinvoinnin huomioiden. Olemme huomanneet, että aistiystävällisessä rakennuksessa viihtyvät kaikki, ja siellä on helppo hengittää. Rakennamme asiakkaillemme uusia tiloja ja uutta liiketoimintaa KVR-urakoina tai vuokrasopimuksella. Hoivarakentajat Oy on Suomen suurin julkinen hirsirakentaja. Olemme rakentaneet yli 100 tervettä, aistiystävällistä rakennusta käyttäjiemme liiketoiminnan kasvun tueksi. Suurin osa kohteistamme on toteutettu kotimaisesta hirrestä. Hoivarakentajat Oy liikevaihto on noin 30 miljoonaa euroa. www.hoivarakentajat.fi

 

Honkarakenne Oyj valmistaa Honka®-tuotemerkillään laadukkaita, terveellisiä ja ekologisia omakotitaloja, vapaa-ajan asuntoja ja julkisia rakennuksia suomalaisesta massiivipuusta. Yhtiö on toimittanut 85 000 rakennusta yli 50 maahan. Talopaketit valmistetaan Suomessa, yhtiön oma tehdas sijaitsee Karstulassa. Vuonna 2020 Honkarakenne-konsernin liikevaihto oli 52,9 miljoonaa euroa, josta viennin osuus oli 30 %. www.honka.fi

 

10.6.2021

Pirkanmaan Syöpäyhdistys ottaa käyttöön lapsiperheiden siivous- ja lastenhoitopalvelusetelin

KoskiHoiva Oy ja Pirkanmaan syöpäyhdistys aloittavat yhteistyön
lapsiperheiden siivous- ja lastenhoitopalveluiden osalta.Palvelusetelin tavoitteena on tukea ennaltaehkäisesvästi perheitä ja
vanhempien arjessa jaksamista, silloin kun vanhemman tai lapsen
syöpä on osa elämää.Koemme KoskiHoivassa, että on tärkeää ja merkityksellistä olla tukemassa perheitä tässä vaativassa elämäntilanteessaa yhdessä Pirkanmaan syöpäyhdistyksen kanssa.

14.1.2021

Pirkanmaan osaamiskeskus on valinnut 1.1.2021 alkaen KoskiHoiva Oy:n palvelutuottajaksi Pirkanmaalle henkilökohtaisen avun tuottajaksi.

“Olemme tehneet pitkäjänteistä työtä hoidon laadun kehittämisessä ja olemme erittäin iloisia, että Pirkanmaan osaamiskeskus valitsi meidät henkilökohtaisen avun tuottajaksi”, kommentoi toimitusjohtaja Maija Halme ja jatkaa: ”Rekrytoimme koko ajan lisää osaavaa työvoimaa vastataksemme kasvavaan kysyntään.

Tavoitteemme on tehdä asiakkaittemme kotona oleminen mahdollisimman hyväksi, vaikka toimintakyky heikkenisikin syystä tai toisesta. KoskiHoiva Oy tuottaa monipuolisia ja laadukkaita palveluja kotiin, jotta asiakkaamme elää omassa tutussa kotiympäristössään ilman kompromisseja laadusta. KoskiHoiva Oy on 100 % kotimainen hoivapalvelualan yritys, ja meidän palveluvalikoimaamme kuuluu henkilökohtaisen avun lisäksi ammatillista apua, kuntouttavia palveluita, kuten fysioterapiaa, hierontaa, jalkahoitoa sekä siivouspalvelua.

Keskustelemme mielellämme kanssanne teidän mahdollisia tarpeistanne. Tilaa maksuton tutustumiskäynti, mihin voit pyytää mukaan myös läheisiäsi keskustelemaan yhdessä kanssamme.

Voit tiedustella meiltä lisää palveluistamme tai avustajatilanteesta
Tuija Viitala, laatu- ja palvelujohtaja, puh. 050 330 7115

Pirkanmaan kunnat, jossa tuotamme tämän kilpailutuksen mukaan henkilökohtaista apua:

Akaa, Hämeenkyrö, Ikaalinen, Juupajoki, Kangasala, Kihniö, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat ja Ylöjärvi.

 

 

23.11.

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme osaavia HOIVA-AVUSTAJIA koko Pirkanmaalle!

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 6-23 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin. Työssäsi olet asiakkaiden apuna arjessa kunnioittaen heidän henkilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Tehtäviisi kuuluvat mm.
– asiakkaiden avustaminen ruokailussa
– peseytymisessä ja pukeutumisessa avustaminen
– liikkumisessa
– siivoamisessa
– vaatteiden pesemisessä ja
– asioinneissa

Odotamme sinulta,
– Hoiva-avustajan tutkintoa tai
– Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa
– Kodinhoitajan tutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa tutkintoa
– Kykyä työskennellä yksin
– Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.
– B-ajokorttia
– Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Lisätietoja antaa Merja Turunen, arkisin klo 10 – 14 puh. 050 330 0044

Täytä hakemuslomake ja tule meidän ammattitaitoiseen porukkaan mukaan.

Rekrytointi

20.10.

Etsimme nyt lähihoitajaa / terveydenhuollon sihteeriä asiakaspalveluun ja monipuolisiin toimistotehtäviin tehtäviin sekä käytännön asiakas työhön. Työaika on n. 50 / 50 %  toimistotyön ja asiakastyön välillä.

Omaat hyvät vuorovaikutustaidot – ohjaat asiakkaita palveluissa – luot rauhallisen ilmapiirin ja kuuntelet asiakasta. Työkuva on monipuolinen ja sisältää asiakaspalveluntyön lisäksi muun muassa työvuorosuunnittelua ja muita toimistotöitä.  Tarvittaessa valmis myös käytännön asiakastyöhön.

Vahvuuksiisi kuuluvat myös asiakaspalveluhenkisyys ja itseohjautuva työote. Olet tiimihenkinen ja opit nopeasti uusien järjestelmien käytön. Kokemusta tärkeämpänä pidetään asennetta ja oppimisen halua.

Tarjoamme Sinulle vakituisen työn, omat asiakkaat sekä kivat ja kannustavat kollegat. Palkkaus on yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Työaikoihin ja -määriin voit itse vaikuttaa. Toimistomme on auki arkisin klo 7.30 – 16.30 välisen aikana, mutta sinulla on valmius päivystysvuoroihin.

Jos kiinnostuit tarjoamastamme työmahdollisuudesta, laita hakemuksesi
rekrytointi@koskihoiva.fi mahdollisimman pian.

Tiedustelut arkisin klo 10 – 14 välillä  puh 050 330 0044 palvelupäällikkö Merja Turunen. Lisätietoja löydät meistä myös www.koskihoiva.fi

 

1.9.

Eilen on julkaistu Suomen virallinen koronasovellus, josta vastaa Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Sen avulla pyritään ehkäisemään koronavirustaudin leviämistä. https://koronavilkku.fi/

👩‍✈️ Sovelluksessa käyttäjän yksityisyys on vahvasti suojattu.
☁️ Koronavilkku seuraa lähelläsi olevia puhelimia, joihin on asennettu sama sovellus. Sovelluksen käyttäjille, joiden kanssa sairastunut on ollut lähikontaktissa, tulee puhelimeen ilmoitus mahdollisesta altistumisesta ja ohjeet ottaa yhteys terveydenhuoltoon. Tiedot kerätään bluetooth-yhteyden avulla.⁣
🚦 Koronavilkun tarkoituksena on tehostaa tartuntaketjujen katkaisemista ja estää taudin leviämistä, kun lisätään tietoa mahdollisista altistumisista.

📲 Jatkossa sovellus löytyy jokaisen koskihoivalaisen puhelimesta.

16.6

Asiakaspalvelumme aukioloajat juhannuksena:

Torstaina 18.6  klo 8-15
Perjantaina 19.6. suljettu
Viikonloppuna 20.6-21.6 suljettu
Maanantaina 22.6. klo 8-16.30

16.4

Siistijä

Kotipalvelumme auttaa ylläpitämään ja tukemaan päivittäistä toimintakykyä ja näin mahdollistamaan itsenäisen kotona asumisen pidempään.

Etsimme kotipalveluumme siistijää ja tehtävänäsi on huolehtia kodinhoitajana hänen kotinsa siisteydestä luotettavasti ja vastuullisesti. Työtehtäviisi voi kuulua myös erikoissiivouksia ja palvelutalosiivouksia.

Eduksesi on
– Laitoshuollon perustutkinto
– Siivousalan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämättömyys
– Olet tiimipelaaja
– Ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön
– Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa
– Hyvä motivaatio ja valoisa asenne ovat tärkeintä.

Tarjoamme Sinulle
– merkityksellien ja vastuullisen työn
– tessin mukaisen palkan
– työaika sijoittuu arkisin klo 7 – 17 välille

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

Lisätietoja:
Puh. 050 330 0099
rekrytointi@koskihoiva.fi

12.4

Hoiva-avustaja

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti klo 8-22 väliselle ajalle maanantaista sunnuntaihin.  Työssäsi olet asiakkaiden apuna arjessa kunnioittaen heidän yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita.

Odotamme sinulta,

Hoiva-avustajan tutkintoa
Kotityö- ja puhdistuspalvelujen perustutkintoa
Kodinhoitajan tutkintoa tai tehtävään soveltuvaa vastaavaa tutkintoa
Kykyä työskennellä yksin
Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä.
B-ajokorttia
Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtäviisi kuuluvat mm.

asiakkaiden avustaminen ruokailussa
peseytymisessä
pukeutumisessa
liikkumisessa
siivoamisessa
vaatteiden pesemisessä ja
asioinneissa.

Katsomme eduksi,

Hygieniapassi ja ensiapukorttia
Aikaisempaa kokemusta kotipalveluiden parista
Perus ruoanlaittotaitoa
Hallitset kotien siivouksen sekä tekstiilihuollo
Positiivinen asenne
Sopeudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin
Mahdollisuus käyttää omaa autoa

Toivomme, että koet kotipalveluiden itsenäiset ja vaihtelevat työtehtävät omaksesi. Olet palvelualtis ja vastuuntuntoinen ammattilainen, joka viihtyy monipuolisessa työssä asiakkaidemme kodeissa. eikä hätkähdä pienestä.Tarjoamme sinulle paikkaa viihtyisässä ja kasvavassa organisaatiossa.  Työnantajana olemme joustava ja kannustava – tavoitteenamme on aina pitkäaikaisen työsuhteen luominen. Voimme myös räätälöidä sinulle sopivan yksilöllisen työsuhteen.

Mikäli koet olevasi sopiva tehtävään, lähetä CV ja hakemus palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@koskihoiva.fi

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!

12.4

Lähihoitaja tai lähihoitajaopiskelija vai oletko jo mahdollisesti työurasi päättänyt lähihoitaja ja haluat lisäansioita?

Etsimme kasvavaan joukkoomme uusia hoivapalvelujen ammattilaisia tai ammattilaiseksi tulevia vakituiseen työsuhteeseen tai keikkatyöhön.

Hoitajan työssä lähtökohtana on ihmisen auttaminen ja työ on asiakkaan luona tapahtuvaa. Työssä edellytetään kykyä kokonaisvaltaiseen hoitotyöhön sekä kuntouttavaan työotteeseen.

Sinulla tulee olla
– Tehtävään soveltuva lähihoitajan ammattitutkinto ja voimassa oleva lop-koulutus
– Voit olla myös loppuvaiheen opiskelija, jolloin sinulla tulee olla suoritettuna vähintään 2/3 ammattiin johtavista opinnoista hakuajan loppuun mennessä
– Suotavaa olisi tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukainen rokotesuoja

Tarjoamme Sinulle vakituisen asiakaskunnan sekä kivat ja kannustavat kollegat.

Työ edellyttää liikkumista Tampereen lähikuntien alueella, joten ajokortti ja käytössä oleva auto ovat työnteon edellytyksiä. Työtuntimäärä voidaan sopia sinulle joustavaksi työajaksi. Palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti.

Kiinnostuitko tai haluat lisätietoja? Kysy lisää tai laita hakemus rekrytointi@koskihoiva.fi

#parashoiva #lähihoitaja #koskihoiva #kotipalvelu #töihinmeille

9.4

Virvon varvon tuoreeksi terveeksi. Muistetaan pitää hyvää huolta lähimmäisestä ja turvaväli liikuttaessa ulkona.

Hyvää pääsiäistä 🐣

Toimistomme on auki seuraavan kerran tiistaina 14.4 klo 7.30 alkaen. Hoitohenkilöstö on töissä normaalisti ❤️

17.3

Toimintamme jatkuvuuden kannalta oleellisia asioita on:

Varhaiskasvatuksen yksiköt jatkavat toimintaansa. Jos vanhemmat voivat järjestää lastensa hoidon toisaalla, heidän toivotaan tekevän näin. Tämä siis tarkoittaa sitä, että tällä pyritään pitämään terveys- ja sosiaalipalveluhenkilöstön työssäkäynti asiakkaiden / potilaiden hoitoa varten.

Yli 70-vuotiaat kansalaiset velvoitetaan pysymään erillään kontakteista muiden ihmisten kanssa mahdollisuuksien mukaan. Hoitokäynnit järjestetään, mikä esim. asiakas ei itse halua perua käyntejä.

Hallituksen suositus koskee, kun on kyse normaalista sosiaalista kanssakäymisestä kyse, ei asiakkaan hoidosta riippuvista käynneistä. Näillä käynneillä, joissa teemme hoidollisia toimenpiteitä ja menemme lähelle asiakasta, käytämme tarvittaessa lisäsuojausta (nenä-suumaskit, lähikontaktissa suojatakki).

Asiakaskäynnit hoidetaan mahdollisimman normaalisti huomoiden THL:n ja eri kaupungien ohjeistukset.

Lisää hallituksen linjaamista toimenpiteistä voit lukea täältä.

 

12.3

KoskiHoiva Oy ja meidän järjestämät yleisötapahtumat pyritään mahdollisuuksien mukaan siirtämään myöhäisempään ajankohtaan Korona -virusepidemian vuoksi.

Seuraamme erittäin tarkasti THL:n ja muiden viranomaisten suosituksia / ohjeistuksia asiasta sekä teemme toimenpiteitä niiden ohjeistuksien mukaan.

Tällä hetkellä pystymme toteuttamaan kaikki asiakaskäynnit normaalisti, mutta mikäli tilanne muuttuu, niin olemme henkilökohtaisesti yhteydessä kaikki asiakkaisiin.

Henkilökuntamme on saanut tarkat hygieniaohjeistukset:
1. Pidä kynnet lyhyinä ja kynsinauhat ehjinä
2. Korut; sormukset ja käsikorut, kellot pois työaikana
3. Pese kädet huolellisesti lämpöisellä vedellä ja saippualla jokaiselle asiakkaalle mennessä ja lähtiessä ja kuivataan paperiin (toimistolta saa käsipaperia) asiakkaiden pyyheliinooja EI saa käyttää!
4. Käytä käsidesiä pesun jälkeen ja aina tarvittaessa.
Suojakäsineiden käyttö
– Suojakäsineet laitetaan puhtaisiin/kuiviin ja desinfioituihin käsiin!
– Ei vähennä käsihuuhteen käyttöä!
– Käsineet ovat potilas- ja työvaihekohtaiset.

 

1.2.

Kuukausi vaihtuu ja meillä on jännittäviä uutisia.
Helmikuun 18. päivä meillä alkaa Pauliinan vetämä ikäneuvola, jonka tavoitteena on hyvinvoinnin ja toimintakyvyn edistäminen.
Ikäneuvola on matalan kynnyksen paikka, jossa on tarjolla neuvontaa itsenäisesti kotona asuville yli 65-vuotialle.
Neuvolassa saat tietoa esim. erilaisista tuista kuten leskeneläkkeestä tai täällä voidaan suorittaa erilaisia mittauksia, lääkehuoltoa ja haavanhoitoa.

Soita ja varaa aika tai tule poikkeamaan paikan päällä ja katsotaan yhdessä, miten voimme olla avuksi.

Ajanvaraus / lisätietoja ma, ti ja to klo 8-9 numerosta 050 345 1209
Neuvola on auki tiistaisin ja torstaisin klo 9-12 täällä Federleynkatu 9ssä ajavarauksella.

Ajan voit varata vaikka heti!