Hinnoittelumme

Hinnoittelu on selkeää ja avointa

 

Lataa vuoden 2021 hinnastomme tästä

 

KoskiHoivan asiakkaana voit olla rauhallisin mielin itsesi ja läheisesi puolesta. Hinnoittelumme on selkeää ja avointa. Oheen on koottu erilaisia esimerkkejä palveluidemme kustannuksista. Suosittelemme silti olemaan meihin yhteydessä, sillä sopimukset räätälöidään asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kotipalvelujen ja niiden tukipalvelujen myynti voi olla arvonlisäverotonta, jos palvelut myydään sosiaalihuollon tarpeessa olevalle henkilölle sosiaalihuoltopalveluina.  Yksityiset palveluntuottajat voivat myydä sosiaalihuoltopalveluja arvonlisäverottomasti vain, jos toiminta on sosiaaliviranomaisten valvomaa. (lähde: verohallinto). KoskiHoivalta voit hankkia arvonlisäverottomia yksityisiä sosiaalihuoltopalveluja.

Palvelusopimuksemme mukaisesti

  • Peruutukset tulee tehdä kaksi (2) työpäivää ennen sovittua työpäivää. Vuorokauden tai 24 tunnin sisällä tai sovittuna työpäivänä tehdyt peruutukset veloitetaan täysimääräisesti.
  • kaupungin palvelusetelin ollessa kyseessä noudatamme kaupungin sääntökirjaa eli palveluntuottajalla on myös oikeus laskuttaa kaupungilta alle 24 tunnin sisällä peruutetusta ajasta voimassa olevien hintojen mukainen korvaus
  • minimilaskutus on hoivapalvelujen osalta yksi (1) tunti kuukaudessa ja siivouspalveluiden osalta kaksi (2) tuntia kuukaudessa. Laskutus tapahtuu 30 min tarkkuudella.

Hinnat per henkilötyötunti. Mahdolliset matkakorvaukset sovitaan asiakaskohtaisesti. Paperisen laskun laskutuslisä 5 €.

Kotitalousvähennysosuus on laskettu omavastuuosuuden jälkeen. Palveluihimme on mahdollista saada kotitalousvähennystä sairaanhoitoa, kotikuntoutusta ja hierontaa lukuunottamatta. Kotisiivous ja kotipalvelu voivat olla tietyin edellytyksin myös arvonlisäverotonta palvelua, jolloin hinnasta vähennetään arvonlisäveron osuus. Myös arvonlisäverottomat palvelut oikeuttavat kotitalousvähennykseen. Me autamme mielellämme kotitalousvähennysten hakemisessa!

Lisäksi palveluumme kuuluvat säännölliset palvelun laadun arvioinnit yhdessä asiakkaan kanssa. Teemme työtämme kuntouttavalla otteella, jolla ylläpidetään ja tuetaan asiakkaan toimintakykyä.

 Kuukausiasiakkaat

Kuukausiasiakkaanamme voit sopia kuinka useasti hoitaja milläkin viikolla käy. Tämä tukee periaatettamme joustavasta ja yksilöllisestä palvelusta.

Voit myös tilata tutustumiskäynnin täyttämällä seuraavat kohdat. Otamme sinuun pian yhteyttä!