+358 50 330 0099

Kesätyöhaku alkaa

Haemme kesätyöntekijöitä niin ammatillisen avun kuin henkilökohtaisen avun puolelle.

Asiakaskuntamme koostuu kaikenikäisistä asiakkaista, joten työ on vaihtelevaa ja monipuolista. Työssäsi olet asiakkaan apuna arjessa kunnioittaen hänen yksilökohtaisia toiveita ja tarpeita. Työtunteja voimme räätälöidä sinun kesätyöhösi sopivaksi.  
 
Koulutukseltasi olet lähihoitaja tai viimeisen vuoden opiskelija.
Lähihoitajan työtehtäviin sisältyy asiakkaan päivittäisissä toimissa avustaminen ja lääkehoito. Meillä pääset tekemään laadukasta hoitotyötä ja kehittämään ammattitaitoasi. Saat kattavan perehdytyksen työhön, olemme ottaneet käyttöön henkilökohtaisen perehdytyksen lisäksi myös sähköisen perehdytyksen ja koulutuksen. Suoritetut lääkeluvat katsotaan eduksi, voimassa oleva LOVe-tentti ja/tai ensiapukoulutus.

Henkilökohtaisen avustajan töissä tärkeintä on motivaatio, asiakaslähtöisyys ja hyvät ihmissuhdetaidot. Arvostamme aikaisempaa kokemusta hoivatyöstä, kotipalvelusta sekä reipasta työskentelyotetta ja asiakaspalveluhenkisyyttä.Huomioithan, että sinulla on kunnossa tartuntatautilain väliaikainen 48 a pykälä, joka tuli voimaan 1.1.2022 ja on voimassa 31.12.2022 saakka.

Tutustu paremmin https://koskihoiva.fi/toihin-meille/#avoimet ja jätä hakemuksesi mahdollisimman pian.

Jaa uutinen eteenpäin:

Lisää ajankohtaisia uutisia

SafeKoti-hanke parantaa työturvallisuutta

Työturvallisuuden näkökulmasta asiakkaan kotona tehtävä työ on haastavaa. Oleellista on tunnistaa ne toimenpiteet, joilla taataan työntekijän työturvallisuus – niin ennen asiakaskäyntiä, asiakaskäynnin aikana kuin sen

Lue lisää »

Ensimmäinen älyhoivakoti avattu Nokialle

Koskihoiva Lehdistötiedote Julkaisu: 1.6.2022 klo 8.00  Koskihoiva avasi tänään ensimmäisen Nokialle hoivakodin, jossa yhtenä osana hyödynnetään älyteknologiaa. Kestävän kehityksen mukainen hirsitalo huokuu kotoisuutta ja innovatiiviset ratkaisut

Lue lisää »

Ota yhteyttä lomakkeella