Palvelumme

Tarjoamme laajan valikoiman laadukkaita palveluita, jotka on suunniteltu tukemaan asiakkaiden itsenäistä elämää ja hyvinvointia. Palvelut on suunniteltu auttamaan eri elämäntilanteissa olevia ihmisiä, olipa kyseessä sitten vanhusten hoiva, sairaiden tukeminen tai lapsiperheiden arjen helpottaminen. Ammattitaitoinen ja lämmin henkilökunta palvelee sinua tarpeidesi mukaan.

Palveluvalikoimaan kuulu mm. kotihoitoa, palveluasumista, kotisairaanhoitoa ,omaishoitoa ja lapsiperheiden palveluita.

Jos haluat lisätietoja tai järjestää palveluita itsellesi tai läheisellesi, voit ottaa yhteyttä Koskihoiva Oy:n asiakaspalveluun.

Kotihoito

Luotettavat ja tutut hoitajamme tarjoavat apua turvalliseen arkeen kaikenikäisille. Kotihoidon palvelut auttavat esimerkiksi sairaalasta kotiutumisen jälkeen, sairauden aikana sekä ylläpitämään turvallista kotona asumista. Tarjoamme myös ammatillista avustusta.

Kotisairaanhoito

Kotisairaanhoitomme hoitajat ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Palveluihimme kuuluu monipuolisesti mm: turvallinen lääkehoito, sairaanhoidolliset toimenpiteet, voinnin seuranta, kotisaattohoidossa avustaminen sekä laboratoriopalvelut.

Palveluasuminen

Villa Koski on moderni hoivakoti 30 ikäihmisille Nokialla Taka-Lauttalassa. Uudenkarhea, ekologinen ja hirsiseinäinen rakennus vehreine piha-alueineen takaa turvallisen ja viihtyisän asuinympäristön asukkaillemme. Ammattitaitoinen ja koulutettu henkilöstömme on hoivakodissa läsnä ympäri vuorokauden.

Lapsiperheiden palvelut

KoskiHoiva tarjoaa luotettavaa ja turvallista lastenhoitoa perheiden tueksi. Lapsiperheiden kotipalvelun palvelusetelillä saat hyvinvointialueen myöntämän sopimuksen mukaisesti lastenhoidon palveluita arkisin ja viikonloppuisin.

Omaishoidon vapaat

Omaishoitajat tekevät arvokasta ja tärkeää työtä. KoskiHoivan hoitajat ovat tukenasi, kun tarvitset vapaata.