Meiltä löydät elämääsi sopivan työn

KoskiHoiva tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia etuja ja mahdollisuuksia. Tässä muutamia esimerkkejä:

  1. Ammattitaitoinen työyhteisö: KoskiHoiva panostaa henkilökuntansa osaamiseen ja tarjoaa mahdollisuuden työskennellä ammattitaitoisessa ja kannustavassa ympäristössä. Työntekijät voivat oppia työssään uutta ja kehittää taitojaan. Meillä töitä tehdään hyvällä fiiliksellä!
  2. Joustavat työajat: KoskiHoiva tarjoaa joustavia työaikoja, mikä voi olla erityisen tärkeää esimerkiksi opiskelijoille tai perheellisille työntekijöille. Tämä mahdollistaa paremman työn ja vapaa-ajan tasapainon.
  3. Vaihteleva työnkuva: KoskiHoivalla voit työskennellä monenlaisissa tehtävissä ja monenlaisien asiakasryhmien parissa mielenkiintosi mukaisesti. Työtä voi tehdä lapsien, vammaisten tai ikäihmisten parissa joko kotihoidossa tai hoivakodissa.
  4. Koulutusmahdollisuudet: KoskiHoiva tukee työntekijöidensä lisä- ja jatkokoulutusta ja tarjoaa mahdollisuuksia osallistua erilaisiin koulutuksiin ja seminaareihin. Tämä auttaa työntekijöitä pysymään ajan tasalla alansa kehityksestä.
  5. Työhyvinvointi: KoskiHoiva panostaa työntekijöidensä hyvinvointiin tarjoamalla esimerkiksi Smartum liikunta- ja kulttuurisetelit, työterveyshuollon palvelut ja mahdollisuuden osallistua erilaisiin virkistystapahtumiin.
  6. Kilpailukykyinen palkkaus: KoskiHoiva tarjoaa kilpailukykyisen palkkauksen työntekijöilleen. Palkkaus voi vaihdella tehtävän ja kokemuksen mukaan.

Katso avoimet työpaikat