KoskiHoiva Oy tarina

Koskihoiva Oy on 2016 Tampereella perustettu osakeyhtiö, joka keskittyy terveydenhuollon palveluiden tarjoamiseen erityisesti kotisairaanhoidon, kotihoidon, tehostetun palveluasumisen ja lapsiperhepalveluiden sektoreilla.
Yhtiö aloitti toimintansa kolmen perustajan yhteisestä visiosta tarjota hoitopalveluita laadukkaasti asiakasta arvostaen. Kolmikolla oli omakohtaista kokemusta hoitopalveluista ja kattavaa kokemusta sosiaali- ja terveydenhuollosta, joka toimi motivaattorina yritystoiminnan aloittamisessa.

Yrityksen johtoajatuksena on pitää hyvää huolta sekä asiakkaista että henkilöstöstä – tarjota siis Suomen paras palvelukokemus ja työpaikka.
Toimintamme perustana on luottamus ja vastuullinen toimintatapa.

Täällä sinua kuunnellaan

Me Koskihoivalla arvostamme työntekijöidemme panosta ja kiitämme heitä säännöllisesti. Tämä luo positiivista ilmapiiriä ja lisää työntekijöidemme tyytyväisyyttä. Tarjoamme henkilökunnalle jatkuvaa koulutusta ja mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen. Tämä auttaa työntekijöitä pysymään ajan tasalla hoitoalan uusimmista käytännöistä ja tutkimustiedosta. Pyrimme luomaan työntekijöillemme hyvät edellytykset työssä viihtymiseen ja hyvinvointiin. Meiltä löydät elämääsi sopivan työn.

Yksilöllisyys on avain asiakastyytyväisyyteen

Panostamme vahvasti asiakkaan hyvinvointiin ja yksilölliseen hoitoon. Kuuntelemme asiakkaiden tarpeita ja pyrimme tarjoamaan juuri heille sopivia palveluita. Koulutettu ja ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa laadukasta hoivaa ja pyrimme jatkuvasti kehittämään heidän osaamistaan. Monipuoliset palvelumme mahdollistavat asiakkaille joustavan ja kattavan hoitopalvelun. Panostamme myös yhteisöllisyyteen ja asiakkaiden hyvinvoinnin edistämiseen.

Innovaation aallossa

Hyödynnämme uusinta teknologiaa ja innovaatioita hoitotyössä. Esimerkiksi digitaaliset ratkaisut tehostavat tiedonkulkua ja parantavat hoidon laatua. Ensimmäinen palvelukotimme valmistui vuonna 2022 Pirkanmaalle. Nokialla sijaisteva hoivakoti VillaKoski on rakennettu ekologisesta hirrestä ja on varustettu älykkäällä taloteknologialla. Haluamme tarjota parasta hoivaa ja tukea asiakkaillemme hyödyntäen uusimpia teknologisia ratkaisuja.